referenties

Referenties over Tax-ed die door klanten worden gegeven:

“Allereerst bedankt voor het doen van de aangiftes voor ons. Wij zijn erg blij en tevreden dat je dit nog steeds voor ons wilt doen :-).
In onze ogen ben je altijd erg goed op de hoogte van alles en zeer deskundig op dit vlak en probeer je altijd het maximale eruit te halen voor ons.
Bedankt daarvoor, dat mag ook wel eens gezegd worden, dat waarderen wij zeer!
Zeer tevreden klanten

“Tijdens de opstart van mijn bedrijf heb ik Tax-ed en met name Christina leren kennen als iemand die heel veel weet op het gebied van fiscale en administratieve zaken. Omdat je als startende ondernemer al talloze dingen moet regelen is het fijn dat je op iemand kunt vertrouwen wat betreft de administratieve en fiscale zaken. Dankzij haar oplettendheid en adviezen heb ik gebruik kunnen maken van fiscale regelingen die je als startende ondernemer wel eens vergeet. Omdat mijn bedrijf zowel goederen importeert als exporteert loop ik met enige regelmaat tegen vraagstukken aan die vervolgens door Christina snel beantwoord worden, zodat ik niet onnodig tijd en geld verlies. Bovendien is Christina een frisse leuke creatieve persoonlijkheid, mooie eigenschappen die opvallen binnen de gebruikelijke grijze stoffige boekhouderswereld. Samengevat is mijn ervaring, ben je van plan een bedrijf te starten of heb je reeds een gevestigde onderneming maak in beide gevallen gebruik van de expertise van Tax-ed.”
Marten van der Velde, UK Sportscars/DecoRadiatoren

“Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zijn de woorden die bij mij opkomen als ik denk aan Tax-ed. En laat dat nou net de 2 belangrijkste eigenschappen zijn van een fiscaal/administratief consulent wat mij betreft.”
Jeroen Sijbom, Webhelder

“Tax-ed is een betrouwbare stabiele partner die alle communicatie en administratieve werkzaamheden met betrekking tot de belastingdienst voor mij uit handen neemt. Christina weet wat ze doet, ze is zeer ervaren, professioneel, en op de hoogte van de laatste nieuwe wetgeving en regels. Sinds ik met haar in zee ben gegaan heb ik geen enkele zorgen meer over de administratie van mijn bedrijf.”
Marjolein Schutrups, Studio 050

“Wij van New Life Wellness zijn al een aantal jaar zeer tevreden klanten van Tax-Ed. Toen we ons bedrijf http://www.newlifewellness.nl zijn gestart, heeft Christina ons geholpen met adviezen over het opzetten en beheren van de administratie. We houden nu zelf de dagelijkse administratie bij en Christina verzorgt de belastingaangifte. Als we vragen hebben m.b.t. de administratie of belastingen krijgen we altijd snel een duidelijk antwoord. Kortom de samenwerking verloopt prima en we zijn dan ook erg tevreden.”
Ton van Hooijdonk, New Life Wellness

“Naast de kwaliteiten die Christina heeft die nodig zijn voor een goede accountant zoals kennis, betrouwbaarheid en adequaat handelen bewonder ik vooral haar eigengereidheid en eigenzinnigheid. Heerlijk dat ze is zoals ze is. 
Ik huur haar al jaren in voor het doen van belastingaangifte en het maken van verlies en winstrekening van mijn eigen bedrijf en zal dat ook zeker nog jaren blijven doen.”
Janet Postema, De Handspiegel

“Als startende ondernemers van CancerCollection, willen wij ons richten op dàt wat wij goed kunnen en vooral ook leuk vinden om te doen.
De administratie, waaronder de belastingaangifte is uiteraard ook van belang, maar dat laatste laten wij graag over aan de specialist in de cijfertjes van Tax-Ed.
Met Christina Witteveen als fiscaal adviseur zijn wij beslist zeker van een snelle persoonlijke hulp, duidelijke antwoorden, helderheid, een goed resultaat en dus rust qua cijfers in ons hoofd.”
Jessica Schmidt – Marika Chromiec oprichter CancerCollection

Sinds 2004, dus al 13 jaar klant bij Christina “Tax-Ed” ben ik zeer tevreden met deze samenwerking.
Een paar trefwoorden die op haar toepasbaar zijn: direct, recht door zee, open en eerlijk, doen wat je zegt en afspraak is afspraak. Dit past goed bij Vinya waar we met dezelfde waarden werken. P.s. de koffie is er heerlijk!
Karst Jan Blok, Vinya

“Al meer dan tien jaar vertrouw ik mijn boekhouding toe aan Christina Witteveen. Bij haar kan ik er gerust op zijn dat ze nauwkeurig werkt en altijd op de hoogte is van de nieuwste belastingregels.”

Barbara Stok

Een kopie van een klant via LinkedIn:”I came to Christina (Tax-ed) for advice on my income tax and this is exactly what I got and then some. Christina is extremely knowledgable and definitely knows how to bring the complexities of the tax system down to a simple, easy to understand and especially pleasant experience. I will no longer be doing my own taxes ever again as I now have a permanent address to go to.”